Moderne Meesters is specialist in het ontwikkelen van op maat gemaakte apps voor iOS en Android!

NIEUW BIJ MODERNE MEESTERS: APPS (Android & iOS)

Wilt u met voor uw bedrijf een betaalbare, mobiele app laten maken? Moderne Meesters is specialist in het ontwikkelen van op maat gemaakte apps voor iOS en Android. Apps maken is een dienst die wij sinds 2020 aanbieden!

Ons app portfolio bestaat uit onder de meer de personal training app Condifit, zie voor meer informatie www.condifit.com. Deze app is momenteel alleen nog voor iOs beschikbaar maar binnenkort ook voor Android.

Daarnaast zijn wij momenteel bezig om voor Poulino Project een app te ontwikkelen met  een reserveersysteem als belangrijkste functie. Deze app is eind 2020 beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl