Moderne Meesters maakt brochure ‘GCP’ in Nederlands en Duits

Wij hebben jarenlange expertise op offline gebied. Dat heeft geresulteerd in topproducties voor onder meer Ricoh Europe, JuRo Unirek en General Cars & Parts. Voor dat laatste bedrijf is nu een nieuwe ‘prijs’ toegevoegd aan het eerder opgebouwde palmares: een white label in zowel Nederlands als Duits. Twee aparte catalogussen van tientallen pagina’s dik waarin auto-onderdelen worden geëtaleerd en beschreven.  Twee aparte catalogussen die tevens het vervolg en het sluitstuk vormen van eerder gemaakte brochures voor dit bedrijf uit Ursem dat gespecialiseerd is in de levering en verfraaiing van Amerikaanse pick-ups.

Het glanzende eindresultaat spreekt voor zich! Het is een productie geworden waar klant en leverancier (wij dus) trots op zijn.

Nieuwe WordPress websites!

Moderne Meesters heeft weer twee mooie projecten afgerond. Vorige maand ging de site www.tankenwas.nl live, een website die qua pr en marketing de autowasstraat van de familie Groet in Den Helder aan de Baljuwstraat ondersteunt. En deze week is de website van Uitdeukservice Schagen, www.uitdeukserviceschagen.nl, dat gespecialiseerd is in het uitdeuken van auto’s zonder ze te hoeven spuiten live gegaan. Beide bedrijven werden met hun site ook belicht in de lokale kranten van Rodi Media: Tank & Was Service Den Helder in Schagen en Den Helder op Zondag, Uitdeukservice Schagen in Schagen op Zondag. In beide gevallen ondersteund ook met een advertentie van onze kant. Wij hebben beide bedrijven ook met andere pr-zaken ontzorgd, zoals flyers, social media etcetera en dat blijven we ook doen.

Moderne Meesters sponsor van Telstar

Moderne Meesters heeft zich voor dit seizoen als sponsor verbonden aan Telstar. Of beter gezegd: wij zijn persoonlijke sponsor geworden van vleugelspeler Terell Ondaan en ontvangen daarvoor aan het einde van het seizoen persoonlijk een shirt van hem. Ondaan is de bekendste speler van de eerstedivisieclub uit Velsen-Zuid. De 25-jarige aanvaller kwam eerder uit voor onder meer Willem II en PEC Zwolle. Voor ons als Moderne Meesters is het een manier om meer bekendheid te genereren in de IJmond, maar de voornaamste reden is dat we het vooral leuk vinden: voetbal is ook onze passie.

reclamebureau-Ijmond-ijmuiden

Moderne Meesters balsponsor bij duel Kwiek

Moderne Meesters was gisteren balsponsor bij de wedstrijd Kwiek’78 tegen Strandvogels in de zondag vierde klasse C. Inzet van het duel in Avenhorn was de vierde plaats die beide ploegen voor de wedstrijd deelden. Dat werd gewonnen door de ploeg uit Onderdijk. Moderne Meesters was present voor een korte beeldimpressie.

Moderne Meesters steunt de ‘zeilmeester’ Jonna Meesters

Wij gaan er bij Moderne Meesters prat op dat wij pr en media-uitingen op een schilderachtige wijze, naar de erfenis van de oud-Hollandse meesters, opschrijven en opmaken. Maar wat er is schilderachtiger dan een roodgekleurde zon die tegen de achtergrond van een glinsterend wateroppervlak op- dan wel ondergaat? Juist ja, heel weinig. Tel daarbij op een zeilschip en je hebt het beeld van oud-Hollandse meesters op het water die ons land welvaart brachten en daarvoor vereeuwigd zijn op doeken in onder meer het Rijksmuseum. Die avonturiers van toen, je moet ze anno 2018 met een lampje zoeken, maar ze zijn er nog steeds.

In Jonna Meesters (what’s in a name) zit het DNA van die deskundige durfals van de VOC verankerd: slechts veertien jaar oud treedt zij in de voetsporen van Laura Dekker, beter bekend als ‘het zeilmeisje’ die op zestienjarige leeftijd de wereld in een zeilboot rondde. Zo ver vaart Jonna Meesters niet, maar de Breukelse gaat niettemin een nu al onvergetelijk avontuur aan onder de naam School at Sea: ze zeilt in een half jaar tijd naar de Caraïben en weer terug, waarbij ze onderweg haar reguliere schoolwerk volgt en maakt. Om risico’s uit te bannen wordt het geen non-stop reis, wat betekent dat er aangemeerd wordt bij eilanden. Sterker nog, het leeraspect staat ook in dit opzicht voorop, want er worden excursies gemaakt zodat de deelnemers leren over de natuur en de cultuur. Dat komt veel meer overeen met de ontdekkingstochten van de zeevaarders in vroeger dagen. En er is nog een overeenkomst: het leerproces dat de deelnemers doorlopen op het gebied van samenwerking, leiderschap en elkaar gemotiveerd en actief te houden. Jonna Meesters gaat kortom tijdens haar reis haar sterke en zwakke punten beter leren kennen. Ze leert waarin ze een meester is. Dat proces hebben wij ook ooit meegemaakt, wij vinden het dan ook bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid horen nieuwe meesters op te leiden. Wij steunen dan ook van harte deze jonge meester op het pad van de oude meesters vanuit Moderne Meesters!

…Jonna Meesters wint inmiddels ook aan naamsbekendheid bij bekende zeilers. Zo ging ze met Marit Bouwmeester op de foto na een triatlon op Ameland…