Rob KrulEigenaar: Vormgeving & Marketing

Onderscheidt zich in originaliteit en creativiteit. Brengt uw ideeën tot leven!

Warner de WeerdVerkoop, Tekstschrijver & Social Media

Betrokken, assertief en vooral ook op een breed terrein deskundig en creatief.

Kees KrulProgrammeur

De voor u onzichtbare, maar voor ons onmisbare schakel

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie zoals de Oud-Hollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau. Ons doel is bedrijven van een grafische oplossing te voorzien. Wij doen dit door drie kerndiensten aan te bieden, te weten; grafische vormgeving, tekstschrijven, online (social media, nieuwsbrieven en websites).

Moderne Meesters is opgericht door Rob Krul. Na het behalen van zijn masterdiploma Communicatiewetenschap en diverse jaren verschillende marketing- en communicatiefuncties te hebben bekleed besloot hij in 2014 voor zichzelf te beginnen. Vanwege de groei van Moderne Meesters ging Rob een partnership aan met Warner de Weerd. De sales en schrijvende kwaliteiten van De Weerd sloten perfect aan op de grafische kennis van de oprichter van Moderne Meesters. Warner heeft sinds 2007 zijn eigen tekst- en mediabedrijf en kan een groot aantal bedrijven, van het midden- en kleinbedrijf tot multinationals, tot zijn netwerk rekenen. Hij is afgestudeerd in geschiedenis en Oost-Europese Studies, schreef op zijn vijftiende al romans en zit vanaf zijn negentiende in de journalistiek.

De groeiende vraag naar ‘websites 2.0’, oftewel sites die op alle personal devices krachtig naar voren komen, maakte het noodzakelijk om ook een professionele programmeur aan te stellen. Dat is Kees Krul geworden, een expert als het gaat om de bits & bites: van jongs af aan doet Krul ‘junior’ (we praten hier over de jongere broer van Rob Krul) niets anders dan softwareontwikkeling. Hij is onder meer een expert in WordPress websites.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.