Wij werken met dezelfde passie als de Oud-Hollandse Schilders!
Ontmoet het Moderne Meesters team.
Rob Krul

Eigenaar: Vormgeving & Marketing

Onderscheidt zich in originaliteit en creativiteit. Brengt uw ideeën tot leven!

Warner de Weerd

Tekstschrijver & Verkoop

Betrokken, assertief en vooral ook op een breed terrein deskundig en creatief.

Dion Wegman

Programmeur

Specialist in mobiele (WordPress) websites en webshops.

Bastiaan Meijer

Online marketeer

Online marketeer in hart en nieren.

Yanko Hoekstra

App Ontwikkelaar

Bevlogen ontwikkelaar en Excel-genie.

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie zoals de Oud-Hollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau. Ons doel is bedrijven van een grafische oplossing te voorzien. Wij doen dit door drie kerndiensten aan te bieden, te weten; grafische vormgeving, tekstschrijven en online (social media, digitale nieuwsbrieven en websites). Sinds 2020 is hier het ontwikkelen van apps bijgekomen.

Moderne Meesters is opgericht door Rob Krul. Na het behalen van zijn masterdiploma Communicatiewetenschap en diverse jaren verschillende marketing- en communicatiefuncties te hebben bekleed besloot hij in 2014 voor zichzelf te beginnen. Vanwege de groei van Moderne Meesters ging Rob een partnership aan met Warner de Weerd. De sales en schrijvende kwaliteiten van De Weerd sloten perfect aan op de grafische kennis van de oprichter van Moderne Meesters. Warner is afgestudeerd in geschiedenis en Oost-Europese studies, zit vanaf zijn negentiende in de journalistiek en heeft sinds 2007 zijn eigen tekst- en mediabedrijf .

De groeiende vraag naar ‘websites 2.0’, oftewel sites die op alle personal devices krachtig naar voren komen, maakte het noodzakelijk om ook een professionele programmeur aan te stellen. Dat is Dion Wegman geworden. Dion heeft het Grafisch Lyceum en de opleiding Interactieve Media doorlopen. Hij heeft jarenlange ervaring met de technische realisatie van websites en webshops. Daarnaast doet hij het onderhoud aan websites. Naast zijn werkzaamheden voor Moderne Meesters runt Dion zijn eigen webdesignbureau Opvallend Genoeg.

Sinds 2020 hebben zowel Bastiaan Meijer als Yanko Hoekstra zich bij Moderne Meesters aangesloten. Bastiaan als online marketeer, hij doet deze werkzaamheden vanuit zijn bedrijf Carescript. Hij is met name gespecialiseerd in online marketing op het gebied van gezondheidszorg en sport. Naast zijn freelance werkzaamheden heeft Bastiaan een baan als Online Marketing Manager bij David Health. Yanko is aangesloten als app ontwikkelaar. Hij heeft een baan als Informatica docent op een middelbare school en combineert deze functie met het maken van apps vanuit Moderne Meesters.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl