Rob KrulEigenaar: Vormgeving & Marketing

Onderscheidt zich in originaliteit en creativiteit. Brengt uw ideeën tot leven!

Warner de WeerdTekstschrijver & Verkoop

Betrokken, assertief en vooral ook op een breed terrein deskundig en creatief.

Dion WegmanProgrammeur

Specialist in mobiele (WordPress) websites en webshops.


Bastiaan MeijerOnline marketeer

Online marketeer in hart en nieren.

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie zoals de Oud-Hollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau. Ons doel is bedrijven van een grafische oplossing te voorzien. Wij doen dit door drie kerndiensten aan te bieden, te weten; grafische vormgeving, tekstschrijven en online (social media, digitale nieuwsbrieven en websites).

Moderne Meesters is opgericht door Rob Krul. Na het behalen van zijn masterdiploma Communicatiewetenschap en diverse jaren verschillende marketing- en communicatiefuncties te hebben bekleed besloot hij in 2014 voor zichzelf te beginnen. Vanwege de groei van Moderne Meesters ging Rob een partnership aan met Warner de Weerd. De sales en schrijvende kwaliteiten van De Weerd sloten perfect aan op de grafische kennis van de oprichter van Moderne Meesters. Warner is afgestudeerd in geschiedenis en Oost-Europese studies, zit vanaf zijn negentiende in de journalistiek en heeft sinds 2007 zijn eigen tekst- en mediabedrijf .

De groeiende vraag naar ‘websites 2.0’, oftewel sites die op alle personal devices krachtig naar voren komen, maakte het noodzakelijk om ook een professionele programmeur aan te stellen. Dat is Dion Wegman geworden. Dion, geboren in 1986 en woonachtig in Winkel, heeft het Grafisch Lyceum en de opleiding Interactieve Media doorlopen. Hij heeft jarenlange ervaring met de technische realisatie van (mobiele) websites en webshops. Daarnaast doet hij het onderhoud aan, en de vindbaarheid van, websites. Naast zijn werkzaamheden voor Moderne Meesters runt Dion zijn eigen webdesignbureau Opvallend Genoeg.

Sinds 2020 heeft Bastiaan Meijer zich als freelance online marketeer bij Moderne Meesters aangesloten. Bastiaan doet deze werkzaamheden vanuit zijn bedrijf(je) Carescript. Hij is met name gespecialiseerd in online marketing op het gebied van gezondheidszorg en sport. Naast zijn freelance werkzaamheden heeft Bastiaan een baan als Online Marketing Manager bij David Health.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.