Wat zeggen klanten over ons

Blij met ontwerp

Moderne Meesters heeft het ontwerp gedaan voor onze geheel vernieuwde website. Wij zijn heel blij met het ontwerp en op het resultaat.

Daniel Martinez

Oog van detail

Wij zijn heel erg blij met website die voor ons is gemaakt! Ze hebben de website van A tot Z vormgegeven en gestyled en het is precies geworden wat hoe we het voor ogen hadden. Tijdens het bouwen is er een goede en duidelijke communicatie geweest en zijn er goede adviezen gegeven. Vooraf kregen we een opzetje van de website, en na akkoord was de website snel online. De eerste reacties op de website waren zeer positief! Vakkundig, goede communicatie, oog voor detail en een kwalitatieve en professionele website.

Erik van den Berg

Super mooie en duidelijke website

Ondanks de corona maatregelen, inclusief avondklok zijn Rob en Warner door sneeuw en gladheid, alsnog bij ons thuis gekomen voor een persoonlijke gesprek om onze wensen m.b.t. het vormgeven van onze vernieuwde website te bespreken. Het klikte direct. Met mijn persoonlijke verhaal hebben Warner en Rob een super mooie, duidelijke vernieuwde website weten te creëren. Moderne Meesters is zeker aan te raden!!

Alexis da Cruz

Custom made WordPress website

Moderne Meesters heeft voor onze rotatiedrukkerij een ‘custom made’ Wordpress website ontwikkelt met als één van de functionaliteiten een uitgebreid offerteformulier. Ze denken goed mee bij het gehele proces van ontwerp tot oplevering. Feedback wordt snel verwerkt met als resultaat een mooie website waar we veel goede geluiden over horen.

Dick Ranzijn

Mooie site en prachtige teksten

Het is lastig om een idee of beeld wat jezelf hebt voor een nieuwe website over te brengen aan mensen die er iets van moeten maken. Maar met Warner de Weerd en Rob Krul is dat heel goed gelukt. Ze hebben mijn ideeën goed weten te vertalen in een mooie website en prachtige teksten. Je wordt helemaal “ingezogen” in het werk wat ik zoal doe, Commissioning. Chapeau mannen van Moderne Meesters te Alkmaar.

Bertus Toering

Professioneel team

Website_Massagepraktijk_maken_HeiligGroup_Schagen_Alkmaar_Heerhugowaard

Professioneel team waar wij erg fijn mee samenwerken. Snelle reacties, oplossingen en denken altijd mee. Moderne Meesters is aan te raden voor als je klaar bent voor een mooie en professionele website!

Marketing Team

Een prachtig resultaat!

Moderne Meester Rob heeft voor ons een prachtige dubbelzijdige flyer gemaakt op een mooie kwaliteit papier. Rob denkt mee, reageert snel en komt zijn afspraken na en al vele leuke reacties gehad op de flyer!

Rachèl Boele
Mediaan Clinic

Prima site, ook de mobiele versie

Mijn site ziet er prima uit, ook als ik hem mobiel open staat het er mooi op. Goed werk geleverd door Moderne Meesters. Complimenten!

Vincent de Moel

Snel, efficiënt en communicatief vaardig

Leerde Rob kennen door het kunstproject “De Zeven Werken van Barmhartigheid” komend voorjaar 2019 te zien in de Grote Kerk Alkmaar. Hij heeft voor dit project en voor mijn organisatiebureau Alkmaar Rondom wat werk verricht: snel, efficiënt en communicatief vaardig. Een moderne meester waardig.

Cor van Kessel
Alkmaar Rondom

Uitstekende service en goede samenwerking

Moderne Meesters doet al enige jaren naar volle tevredenheid voor ons het tekstschrijven, social media, grafische vormgeving en de website. We kunnen altijd rekening op een uitstekende service en goede samenwerking

Remco Bakker

Mooie sites en logo’s

Inmiddels werk ik met 2 sites die door Moderne Meesters zijn gemaakt. De Vriendschap Driehuizen en 100 van Leeghwater. Beide zijn ze zeer snel en vakkundig gemaakt. Tevens zijn er door Rob supermooie bijpassende logo’s gemaakt. Aanpassingen op de site die ik niet zelf kan veranderen, zijn na een mailtje snel gedaan. Ik ben erg tevreden over de samenwerking!

Pieter de Reus

Strak en sfeervol

Maak een strakke website voor onze zakelijke klanten, maar laat ook zien hoe sfeervol en fantastisch ons gebouw eruit ziet. Dat was de opdracht van de Stichting Raadhuis Grootschermer aan de Moderne Meesters. In korte tijd is Rob erin geslaagd om een website te bouwen die volledig voldoet aan onze eisen. Overzichtelijk, fraai en voor ons als Stichting makkelijk te onderhouden. Kortom, wij zijn tevreden en – gezien de reacties – onze klanten ook.

Bob Kiel

Mooiste strakke huisstijl

Moderne Meesters in de persoon van Rob Krul ontwierp voor ons bedrijf een erg mooie strakke nieuwe huisstijl en dito menukaart. Beiden worden door onze vaste gasten met enthousiasme ontvangen. De no nonsense benadering, slagvaardigheid en kundigheid van Rob maakt dat wij zeker vaker van de diensten van Moderne Meesters gebruik zullen maken.

Douwe Wierstra

Deskundigheid m.b.t. vormgeving en marketing

Wij hebben Rob Krul (Moderne Meesters) leren kennen in een hectische verhuisperiode van onze organisatie. Binnen 2 maanden verhuizen met een middelgrote organisatie en Open Dagen organiseren, een Leefstijl magazine uitgeven en verspreiden was een behoorlijke uitdaging voor ons. Door de enthousiaste medewerking van Rob waarbij hij zijn deskundigheid m.b.t. vormgeving en marketing altijd voorrang gaf en hij op een vriendelijke manier de discussie met ons aanging ten einde een nog beter product c.q. uitstraling af te leveren heeft voor ons geresulteerd in een zeer geslaagde Open Dag en meer naamsbekendheid in onze regio.Een zeer aan te bevelen organisatie onder de bezielende leiding van Rob Krul.

Marjan van Dijk

Unieke website

“Moderne Meesters heeft voor Just Marketing de website in WordPress ontwikkeld. Na het in kaart brengen van de wensen en het aanleveren van tekst en beeldmateriaal zijn ze gestart met het bouwen van de website. Moderne Meesters heeft ervoor gezorgd dat het een unieke website is geworden voor Just Marketing met een eigen look en feel. Rob – de eigenaar –  is open, denkt vanuit zijn ervaring met je mee en werkt efficiënt. Reageert snel op de verzoeken die er gedaan wordt en de deadline wordt gehaald. Kortom: Just Marketing is tevreden!”

Leonie Gooijer

Wijzigingen goed en snel opgepakt

“Wij zijn goed geadviseerd en ben zeer tevreden over hoe onze site is geworden. We hadden iets in ons hoofd en dat is ontwikkeld naar een mooie, goede en overzichtelijke site. We kunnen er zelf ook goed in werken, daarbij kan ik altijd terecht met vragen over de site. Wijzigingen of aanpassingen worden altijd goed en snel opgepakt.”

Mayra Meester

Meedenken en vooruitdenken

“Meedenken en vooruitdenken met de klant is een kracht die Moderne Meesters als geen ander beheerst. De mensen achter Moderne Meesters zijn innemende persoonlijkheden die snel reageren en handelen en daarnaast serieuze interesse tonen voor de opdrachtgever en zijn of haar bedrijf. Zoals Moderne Meesters zijn klanten benadert, zo zou iedereen dat moeten doen.”

Zeger Jonk
Museum en beeldentuin Nic Jonk

Altijd goed bereikbaar

“De website die Rob van Moderne Meesters voor mijn bedrijfje heeft gemaakt is echt helemaal wat ik wilde. Het ziet er super uit en heb al veel complimenten gekregen uit mijn omgeving. Daarnaast vind ik het ook heel prettig dat Rob altijd goed bereikbaar is en dat hij snel reageert als ik vragen heb. Kortom: mocht je iemand nodig hebben voor een mooie en passende website voor jouw bedrijf, zoek dan niet meer verder!“

Marise Lamm

Creativiteit en professionaliteit

“De samenwerking met Moderne Meesters is van A tot Z heel goed geweest. Het eindproduct onderscheidt zich in creativiteit en professionaliteit. Ik beveel Moderne Meesters inmiddels dan ook bij mijn relaties aan.”

Michel Ranzijn

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl