(Mailchimp) Nieuwsbrief laten maken in regio Alkmaar?

Nieuwsbrieven zijn heden ten dage een onmisbare marketingtool, omdat het de betrokkenheid van de klanten bij uw bedrijf structureel vergroot. Wanneer u een nieuwsbrief goed aanpakt, dat wil zeggen ‘echt’ nieuws uit de branche brengt en dat combineert met commerciële uitingen van uw bedrijf, krijgen uw klanten het gevoel periodiek hun eigen ‘krantje’ te ontvangen. Moderne Meesters (Alkmaar) kan u van A tot Z ontzorgen met een nieuwsbrief, zowel op print als digitaal. Digitale nieuwsbrieven maken wij met het programma Mailchimp. Door de combinatie van onze grafische vormgeving  en tekstschrijvers kwaliteiten maken wij mooie en responsieve nieuwsbrieven voor uw bedrijf!

Nieuwsbrief
Vanaf € 250,-
Schrijven
Opmaak
Testen en versturen
Na versturen statistieken
 
Eenmalige opstartkosten
€ 95,-
Bouwen template o.b.v. huisstijl
Importeren mailadressen
 
 
 

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl