Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Heeft u een nieuwe website nodig in omgeving Alkmaar – Heerhugowaard – Hoorn of een update van uw huidige website om in te spelen op de laatste ontwikkelingen? Wij zorgen ervoor dat uw visitekaartje herkenbaar, duidelijk en overzichtelijk is. En niet onbelangrijk: goed zichtbaar op mobiele apparaten en vindbaar door diverse zoekmachines. Dat is dan ook direct één van de redenen waarom wij onze websites in WordPress ontwikkelen (naast de gebruiksvriendelijkheid en nog tal van redenen).

Website
€ 950,-
Website kant en klaar opgeleverd
Binnen uiterlijk 4 weken online!
Inclusief persoonlijk consult vooraf
Bij het basispakket levert u zelf de teksten, foto’s en logo’s
Wij leveren een compleet CMS incl.gebruikershandleiding
Incl. Google Analytics / SEO Plugin
Service abonnement
€ 15 / mnd
Registeren domeinnaam
Webhosting
Onderhoud en upgrades
Kleine wijzigingen
Altijd persoonlijke technische ondersteuning
Mailadressen (onbeperkt)

Hosting:
De hosting – het stukje schuifruimte op een server dat je nodig hebt om een website te publiceren – is in handen van VDB Computers uit De Goorn. Zij zorgen dan ook voor het beheer en onderhoud van de server. VDB is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van hosting en geniet in Noord-Holland niet alleen op het gebied van serveronderhoud een uitstekende reputatie, maar tevens op het gebied van ICT-kennis in het algemeen. VDB is een betrokken en gedreven partner waarin wij onszelf in herkennen: geen gechat en gemail van veraf als een probleem zich voordoet, maar een directe communicatie via de telefoon. VDB heeft een 24/7 hackmonitoring en er wordt dagelijkse een back-up van al onze websites gemaakt. Daarnaast maken zij drie maal per dag een SQL backup.

SSL-Certificaat
Indien gewenst kunt u door ons een SSL-Certificaat laten installeren op uw website. SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een encryptieprotocol die de communicatie beveiligd. Simpel gezegd zorgt SSL voor een versleutelde veilige verbinding tussen jou (de gebruiker) en de website met SSL. Alle data, die worden verstuurd tussen de browser waar je gebruik van maakt en de server waar de website op staat, worden versleuteld (data encryptie) verzonden en zijn niet te onderscheppen door kwaadwillenden. Verder zorgt SSL er ook voor dat je daadwerkelijk verbinding hebt met de website waar je verbinding mee denkt te hebben (authenticatie). Websites die gebruikmaken van een SSL-Certificaat zijn vrij eenvoudig te herkennen. Normale websites maken namelijk gebruik van HTTP en websites met een SSL-Certificaat maken gebruik van HTTPS. Wanneer u dus in een adresbalk “https://” ziet staan, dan weet u dat u te maken heeft met een website met een beveiligde verbinding.

De voordelen van SSL zijn:

– Veiligheid en privacy: één van de beste dingen aan het installeren van een SSL-Certificaat is dat u de bezoekers kunt garanderen dat je daadwerkelijk bent wie je zegt dat je bent en dat alle data versleuteld worden verzonden.
– Meer vertrouwen: wanneer een bezoeker ziet dat u gebruikmaakt van een versleutelde verbinding zal de bezoeker meer vertrouwen in uw website hebben.
– En ‘last but not least’: het is goed voor uw Google ranking!

Recente projecten

Bekijk portfolio
Overig
Bakker Koning
Bakker Koning
Overig
Bakker Koning
BOOST Revalidatie
Websites
BOOST Revalidatie
Tradus
Overig
Tradus
Hoek Bouma
Brochures
Hoek Bouma