LearnDash is een zogenaamd learning management system, oftewel een online leeromgeving. Het is een heel uitgebreide plug-in om een WordPress leeromgeving voor trainingen of cursussen te bouwen. LearnDash biedt een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier voor het ontwikkelen van een online leeromgeving.

LearnDash maakt gebruikt van een uitgebreid cursusmanagement waarin het mogelijk is om meerdere cursussen te plaatsen en daar lessen en onderwerpen onder te hangen. U heeft inzicht in de progressie van deelnemers en de deelnemer zelf kan ook zien hoever hij is in de cursus. Daarnaast biedt de plug-in uitgebreide mogelijkheden tot het toevoegen van een toets of certificaat.

U kunt de online training heel basic maken tot heel uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat alles, inclusief de integratie van een iDEAL betalingen, correct is ingesteld waardoor u zich nog slechts druk hoeft te maken om de inhoud van de cursus of training!

Meer informatie over het ontwikkelen van een online leeromgeving in WordPress? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

LearnDash_Wordpress