Intranet in WordPress laten bouwen

WordPress is al lang niet meer de eenvoudige blogsoftware van weleer. Inmiddels is het met WordPress ook prima mogelijk om een intranet platform te bouwen. Van eenvoudig tot complex. Voor diverse bedrijven hebben wij de intranet omgeving in WordPress ontwikkeld. Via het platform houden deze bedrijven de medewerkers op de hoogte van nieuws uit de markt en de organisatie. Het platform is voorzien van modules voor mededelingen, nieuws, het toevoegen van invulformulieren en natuurlijk zijn interne documenten terug te vinden. Daarnaast is er smoelenboek met gegevens van de medewerkers en hun verjaardagen worden getoond. Per medewerker is het mogelijk om aparte (toegangs)rechten te geven. Vanwege de flexibiliteit van WordPress kunnen wij het intranet helemaal finetunen naar uw wensen. Uiteraard leveren wij het intranet op in de huisstijl van uw bedrijf.

Meer informatie over het ontwikkelen van intranet in WordPress? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl