Online leeromgeving met Learndash maken in WordPress

LearnDash is een zogenaamd learning management system, oftewel een online leeromgeving. Het is een heel uitgebreide plug-in om een WordPress leeromgeving voor trainingen of cursussen te bouwen. LearnDash biedt een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier voor het ontwikkelen van een online leeromgeving.

LearnDash maakt gebruikt van een uitgebreid cursusmanagement waarin het mogelijk is om meerdere cursussen te plaatsen en daar lessen en onderwerpen onder te hangen. U heeft inzicht in de progressie van deelnemers en de deelnemer zelf kan ook zien hoever hij is in de cursus. Daarnaast biedt de plug-in uitgebreide mogelijkheden tot het toevoegen van een toets of certificaat.

U kunt de online training heel basic maken tot heel uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat alles, inclusief de integratie van een iDEAL betalingen, correct is ingesteld waardoor u zich nog slechts druk hoeft te maken om de inhoud van de cursus of training!

Meer informatie over het ontwikkelen van een online leeromgeving in WordPress? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl