Online reserveringssysteem maken in WordPress

Er zijn voor WordPress diverse systemen waarmee het mogelijk is om online boekingen te maken. Een aantal daarvan maken gebruik van een zogenaamd iframe. Dit betekent simpelweg dat een bezoeker een externe website in een frame op een andere website te zien krijgt. Iframes zorgen echter regelmatig voor problemen op responsieve WordPress websites, wat al onze website zijn. Ze schalen namelijk niet mee omdat ze een vaste waarde meekrijgen voor de afmetingen.

Voor bijvoorbeeld Massagepraktijk van Wel hebben we daarom een online reserveersysteem geïntegreerd in de website met behulp van de Bookly plugin. Dit is een boekingssysteem voor WordPress. Het systeem is volledig te integreren in een bestaande WordPress website en eenvoudig aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf. Het is mogelijk om Bookly te koppelen met een online betaalsysteem zodat uw klanten direct online kunnen betalen. Dit is zowel voor uw klant erg prettig als voor u omdat u direct over uw geld beschikt. Het is echter ook mogelijkheid om de bezoeker aan te geven om ter plaatste te betalen.

Meer informatie over het ontwikkelen van een online reserveringssysteem in WordPress? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl