Website met WPML in meerdere talen maken

Om een WordPress website in meerdere talen te bouwen en beheren komt best wat kijken. Het vertalen kan snel en makkelijk door het gebruik van Google Translate. Wij zijn echter van mening dat je dit nooit moet doen omdat de vertaalkwaliteit niet voldoende is. Zelf gebruiken wij daarom altijd de WPML (WordPress Multilingual) plugin om een WordPress website in meerdere talen te bouwen. WPML biedt een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier voor meertalig beheer van websites. Wij zetten de door u gewenste talen op waarna u zelf de teksten eenvoudig kunt toevoegen.

Heeft uw hulp nodig bij de teksten / vertalingen? Onze tekstschrijver Warner de Weerd helpt u graag met vertalingen naar en van het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Russisch. Voor overige talen hebben wij contact met een officieel vertaalbureau. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Moderne Meesters

Wij krijgen wel eens te horen: “Waarom die naam, jullie maken toch geen schilderijen?” Dat doen we inderdaad niet, maar we werken wel met dezelfde passie en creativiteit zoals de Oudhollandse schilders dat deden. En: we ‘schilderen’ ook, maar dan achter ons bureau.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Moderne Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of info@modernemeesters.nl